ПрАТ "Ділові партнери"

Код за ЄДРПОУ: 23721506
Телефон: (044) 277-41-99
e-mail: info@depar.kiev.ua
Юридична адреса: 03056, м. Київ, вул. В.Гетьмана, б.27
 
Дата розміщення: 23.04.2014

Особлива інформація на 23.04.2014

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата прийняття рішення

Зміни (призначено, звільнено обрано або припинено повноваження)

Посада*

Прізвище, і'мя, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи

Розмір частки в статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

д/нЗвільненоГолова Наглядової радиФесенко Олег Володимировичд/н, д/н, д/н0.0002
Зміст інформації:
Рішення про звільнення прийнято загальними зборами акціонерів,протокол №17 від 23.04.2014 р. Звільнення посадової особи виконано на підставі закінчення терміну повноважень. Посадова особа Фесенко Олег Володимирович (паспорт: серія д/н номер д/н виданий р. д/н), яка займала посаду Голова Наглядової ради, звільнена. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0.0002%. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, протягом якого особа перебувала на посаді: 3.
д/нЗвільненоЧлен Наглядової радиПетрецька Оксана Миколаївнад/н, д/н, д/н0.0002
Зміст інформації:
Рішення про звільнення прийнято загальними зборами товариства, Протокол №17 від 23.04.2014 р. Звільнення посадової особи виконано на підставі закінчення терміну повноважень. Посадова особа Петрецька Оксана Миколаївна (паспорт: серія д/н номер д/н виданий р. д/н), яка займала посаду Член Наглядової ради, звільнена. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0.0002%. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, протягом якого особа перебувала на посаді: 3.
д/нЗвільненоЧлен Наглядової радиВеселова Марина Євгеніївнад/н, д/н, д/н0.0002
Зміст інформації:
Рішення про звільнення прийнято загальними зборами акціонерів, Протокол №17 від 23.04.2014 р. Звільнення посадової особи виконано на підставі закінчення терміну повноважень. Посадова особа Веселова Марина Євгеніївна яка займала посаду Член Наглядової ради, звільнена. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0.0002%. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, протягом якого особа перебувала на посаді: 3.
д/нЗвільненоРевізор акціонерного товаристваСоколова Олена Василівнад/н, д/н, д/н0.0002
Зміст інформації:
Рішення про звільнення прийнято загальними зборами акціонерів, Протокол №17 від 23.04.2014 р. Звільнення посадової особи виконано на підставі закінчення терміну повноважень. Посадова особа Соколова Олена Василівна (паспорт: серія номер виданий р. ), яка займала посаду Ревізор акціонерного товариства, звільнена. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0.0002%. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, протягом якого особа перебувала на посаді: 3.
д/нПризначеноГолова Наглядової радиФесенко Олег Володимировичд/н, д/н, д/н0.0002
Зміст інформації:
Рішення про призначення прийнято загальними зборами акціонерів, Протокол №17 від 23.04.2014 р. Призначення посадової особи виконано на підставі пропозиції від акціонерів. Посадова особа Фесенко Олег Володимирович призначена на посаду Голова Наглядової ради. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0.0002%. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, на який призначено особу: 3 роки. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: Член Наглядової Ради ПрАТ "Гемопласт", член Наглядової Ради ЗАТ "Київсоюзшляхпроект", Голова Наглядової Ради ВАТ "Агромаш". Розмір пакета акцій емітента, які належать цій особі: 10 акцій.
д/нПризначеноЧлен Наглядової радиВеселова Марина Євгеніївнад/н, д/н, д/н0.0002
Зміст інформації:
Рішення про призначення прийнято загальними зборами акціонерів, Протокол №17 від 23.04.2014 р. Призначення посадової особи виконано на підставі пропозиції акціонерів. Посадова особа Веселова Марина Євгеніївна (паспорт: серія номер виданий р. ), призначена на посаду Член Наглядової ради. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0.0002%. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, на який призначено особу: 3. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: FCI, офіс-менеджер. Розмір пакета акцій емітента, які належать цій особі: 10 акцій.
д/нПризначеноЧлен Наглядової радиПетруньок Ірина Михайлівнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Рішення про призначення прийнято загальними зборами акціонерів, Протокол №17 від 23.04.2014 р. Призначення посадової особи виконано на підставі пропозиції акціонерів. Посадова особа Петруньок Ірина Михайлівна (паспорт: серія номер виданий р. ), призначена на посаду Член Наглядової ради. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0%. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, на який призначено особу: 3. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: Начальник бек-офісу ПрАТ "Ділові партнери". Розмір пакета акцій емітента, які належать цій особі: 0 акцій.
д/нПризначеноРевізор акціонерного товаристваСоколова Олена Василівнад/н, д/н, д/н0.0002
Зміст інформації:
Рішення про призначення прийнято загальними зборами акціонерів, Протокол №17 від 23.04.2014 р. Призначення посадової особи виконано на підставі пропозиції акціонерів. Посадова особа Соколова Олена Василівна (паспорт: серія номер виданий р. ), призначена на посаду Ревізор акціонерного товариства. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0.0002%. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, на який призначено особу: 3 роки. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: бухгалтер ПрАТ "Ділові партнери". Розмір пакета акцій емітента, які належать цій особі: 10 акцій.

* Окремо вказуються особи, які звільняються та призначаються (обираються або припиняють повноваження) на кожну посаду.

** Зазначається у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.